تحقیق بررسي فني واقتصادي طرح ايجاد کارخانه توليد پودر آب پنير و پودر شير خشک 57 ص

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..DOC) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 64 صفحه

 قسمتی از متن word (..DOC) : 
 

‏54
‏به نام ا‏ي‏زد منان ‏، خدا‏ي‏ مهربان
‏و به نام آنکه هر ‏چ‏ه دار‏ي‏م از اوست
‏ ‏پروژه پا‏ي‏ان‏ي‏ :
‏بررس‏ي‏ فن‏ي‏ واقتصاد‏ي‏ طرح ا‏ي‏جاد
‏ کارخانه تول‏ي‏د پودر آب پن‏ي‏ر و پودر ش‏ي‏ر خشک

‏فهرست

‏فهرست مطالب
‏صفحه
‏1) هدف‏
‏2) بيان موضوع
‏3) اهميت موضوع
‏4) تشر‏ي‏ح محصولات
‏ 1-4) آب پنير
‏ 2-4) پودر آب پنير
‏ ‏3‏-‏4‏) پودر شير خشك صنعتي
‏5‏) محل اجراي طرح
‏6‏) زمين و محوطه سازي
‏7) فرا‏ي‏ند توليد
‏3
‏3
‏4
‏5
‏5
‏7
‏10
‏12
‏13
‏16
‏16
‏1
‏ 1-7) پودر شير خشك كامل
‏ 2-7) پودر شير خشك كم چرب (اسک‏ي‏م)
‏ 3-7) پودر آب پنير
‏8)ماشين آلات و تجهيزات
‏9) تأسيسات و وسايل تأسيساتي
‏10) وسايط نقليه و تجهيزات
‏11) وسايل اداري و تجهيزات آزمايشگاهي
‏12) هزينه‏‌‏هاي قبل از بهره‏‌‏برداري
‏13) هزينه‏‌‏هاي پيش‏‌‏بيني نشده
‏14) جدول سرمايه‏‌‏گذاري ثابت طرح
‏15) سرمايه در گردش ناخالص
‏16) برنامه اجراي پروژه
‏17) بررسي اقتصادي و بازاريابي
‏ ‏1-17‏) مطالعه بازار
‏ 2-17) رقبا:
‏ ‏ 3-17)‏ پيش بيني ظرفيت توليدي
‏ 4-17) قيمت
‏ 5-17) نتيجه‏‌‏گيري بحث اقتصادي و بازاريابي
‏18) محاسبه صرفه جويي ارزي
‏19) نحوه تامين مالي
‏20) مواد اوليه و مواد بسته بندي
‏21) نيروي انساني مورد نياز
‏21) دستمزد مستقيم و غير مستقيم توليدي
‏22) تعميرات و نگهداري
‏23) هزينه انرژي
‏24) هزينه استهلاك دارايي‏‌‏هاي ثابت
‏25‏) هزينه‏‌‏هاي سربار
‏26‏) هزينه‏‌‏هاي توليد
‏27) هزينه‏‌‏هاي اداري و توزيع فروش
‏28) هزينه‏‌‏هاي غير عملياتي
‏29) مباني برآورد فروش
‏30) قيمت تمام شده و سود
‏31) جدول پيش بيني گردش وجوه نقد و ترازنامه
‏32) تجزيه و تحليل نسبتهاي مالي
‏17
‏17
‏18
‏19
‏21
‏21
‏22
‏22
‏22
‏22
‏23
‏25
‏25
‏27
‏29
‏30
‏31
‏32
‏33

‏34
‏35
‏36
‏37
‏37
‏38
‏39
‏40
‏40
‏41
‏41
‏42
‏42
‏45
‏50
‏52
‏2
‏33) روش ها‏ي‏ ارزيابي
‏34) خلاصه طرح
‏3
‏1)‏ ‏هدف:
‏هدف پروژه توليد انواع پودرها از جمله پودر خشك صنعتي و پودر آب پنير به‏ م‏ي‏زان‏ 2750 تن در سال در دو شيفت كاري براي رفع نيازهاي كمكي كارخانه‏‌‏هاي مورد استفاده در مناطق مركزي ايران (استانهاي قم‏‏‏، تهران، اصفهان، سمنان، يزد، مركزي، قزوين) است.
‏2)‏ ‏بيان موضوع‏:
‏ در مورد‏ ‏سرانجام‏ احداث اين كارخانه چند مطلب بايد به طور كامل مورد بررسي قرار گيرد يكي داد‏ه ‏هاي لازم براي انجام كار است كه اين داد‏ه ‏ها از بزرگترين آنها مثل سرمايه گذاري ثابت تا كوچكترين آنها مثل نيروي انساني و مواد اوليه قابل شناسايي است كه اگر به طور كامل برآورده شود يك قسمت كار به درستي طي شده و نمي‏‌‏تواند تهديدي براي حركت باشد‏.‏ در مورد دادها اين توضيح لازم است كه مواد اوليه مهم‏‌‏ترين داد‏ه ‏ها در اين كارخانه است كه با توجه به وجود مراكز لبني براي تهيه آب پنير در ظرفيت پيش‏‌‏بيني شده و دامداري‏‌‏هاي فراوان براي تهيه شير، اين مورد با مشكلي مواجه نمي‏‌‏شود. مطلب بعدي كه بايد به طور كامل مورد بررسي و تجزيه تحليل قرار گيرد بحث حياتي‏ ف‏روش محصول كه مي‏‌‏تواند حركت ‏و ‏پويايي كارخانه را ادامه دهد با توجه به اينكه موارد مصرف اين محصولات زياد است و اين محصولات جزء مكمل و گاهي اصلي كار كارخانجات ديگر است تقاضا براي اين محصولات وجود دارد لذا با يك برنامه‏‌‏ريزي براي باز‏ا‏ريابي و بازارسازي مناسب مي‏‌‏توان اين تقاضا را با عرضه‏‌‏اي مناسب پاسخگو بود كه با توجه به دو ديد داخلي و خارجي در مورد محصولات يعني توزيع در داخلي و خارج از كشور آينده‏‌‏اي روشن براي آن وجود خواهد داشت‏.‏ لذا با توجه به توضيحات ذكر شده در مورد اين دو محصول كه پودر شير خشك به عنوان محصول اصلي و پودر آب پنير به عنوان محصول فرعي اين كارخانه موفقيت اين طرح بسيار زياد بوده و مي‏‌‏تواند تا مستهلك شدن كامل تجهيزات ادامه داشته باشد در نتيجه با توجه به م‏طالعات‏ انجام شده اين طرح تا 10 سال آينده جواب گو است ‏.

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4357 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .DOC

تعداد صفحات: 64

حجم فایل:126 کیلوبایت

 قیمت: 10,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل