تحقیق اتانول
دسته بندي :
دانش آموزی و دانشجویی »
دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 68 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
اتانول
تاثير در حافظه در بلند مدت.
مدل مولکول اتانول
اتانول يا الکل اتيليک يا اتيل الکل با فرمول C۲H۵OH ترکيب شيميائي با بوي خاص و آتشگيري است که در نوشيدنيهاي الکلي وجود دارد. اين الکل همان مادهاي است که خاصيت مست کنندگي دارد و در نوشيدنيهاي الکلي با درصدهاي مختلف پيدا ميشود. علاوه بر اين در صنايع مختلف کاربرد فراوان دارند. اين کاربردها در عطرها و ادکلنها و همچنين در وانيل و همچنين به عنوان سوخت در برخي ماشينهاي جديد ميباشد. براي استفاده از اين الکل در صنايع عطر سازي استفاده ميکنند.
مخمر آبجو ، قارچي است که با جوانهزدن تکثير ميشود، اگر اين قارچ در مجاور يک ماده قندي تخمير شود، موادي از خود خارج ميکند که خاصيت آنزيمي داشته و موجب دگرگوني قند ميشود. در ب
اتانول
تاثير در حافظه در بلند مدت.
مدل مولکول اتانول
اتانول يا الکل اتيليک يا اتيل الکل با فرمول C۲H۵OH ترکيب شيميائي با بوي خاص و آتشگيري است که در نوشيدنيهاي الکلي وجود دارد. اين الکل همان مادهاي است که خاصيت مست کنندگي دارد و در نوشيدنيهاي الکلي با درصدهاي مختلف پيدا ميشود. علاوه بر اين در صنايع مختلف کاربرد فراوان دارند. اين کاربردها در عطرها و ادکلنها و همچنين در وانيل و همچنين به عنوان سوخت در برخي ماشينهاي جديد ميباشد. براي استفاده از اين الکل در صنايع عطر سازي استفاده ميکنند.
مخمر آبجو ، قارچي است که با جوانهزدن تکثير ميشود، اگر اين قارچ در مجاور يک ماده قندي تخمير شود، موادي از خود خارج ميکند که خاصيت آنزيمي داشته و موجب دگرگوني قند ميشود. در ب
ين قندها ، گلوکز به فرمول C۶H۱۲O۶ است که در انگور وجود دارد که پس از تخمير باعث ايجاد الکل ميشود.
اطلاعات اوليه
نام آيوپاک
نامهاي ديگر
فرمول شيميايي
وزن مولکولي
نقطه جوش
نقطه ذوب
PH
اتانول
اتيل الکل ، الکل اتيليک
46.069gr/mol
78.4 درجه سانتيگراد
114.3- درجه سانتيگراد
7
ساختمان اتانول
تاريخچه
اتانول براي انسان از دوران باستان شناخته شده بود، زيرا اين ماده ، جزء اصلي مشروبات الکلي است. جداسازي آن بصورت اتانول نسبتا خالص احتمالا اولين بار توسط "جابر بن حيان" که صنعت تقطير را گسترش داد، انجام شده است. البته بيشتر گمان ميرود که اتانول خالص توسط "محمد زکرياي رازي" دانشمند ايراني توليد شده باشد.
فرايند توليد
اتانول مورد استفاده در نوشابههاي الکلي توسط فرايند تخمير از متابوليسم گلوکز توسط گونه مخصوصي از مخمرها در غياب اکسيژن توليد ميشود و در پايان فرايند تخمير غلظت اتانول را با تقطير بالا ميبرند. براي مخلوط اتانول با آب بالاترين نقطه آزئوتروپ جوش براي 95% الکل و 5% آب است. بنابراين جزء تقطير شده مخلوط اتانول و آب نميتواند خالصتر از 95 درصد باشد. براي توليد اتانول خالصتر ، مقدار کم