تحقیق استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات 13ص

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 13 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏ 
‏ 
‏ 
830
‏ 
‏ 
‏روش نگهداري ميوه ها و سبزيهاي تازه در سردخانه
‏ 
‏ 
‏ 
‏چاپ پنجم

‏موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران
‏موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران تنها سازماني است در ايران كه بر طبق قانون ميتواند استاندارد رسمي فرآورده‏‏‏ها را تعيين و تدوين و اجراي آنها را با كسب موافقت شورايعالي استاندارد اجباري اعلام نمايد. وظايف و هدفهاي موسسه عبارتست از:
‏(تعيين، تدوين و نشر استانداردهاي ملي ‏–‏ انجام تحقيقات بمنظور تدوين استاندارد بالا بردن كيفيت كالاهاي داخلي، كمك به بهبود روشهاي توليد و افزايش كارائي صنايع در جهت خودكفائي كشور - ترويج استانداردهاي ملي ‏–‏ نظارت بر اجراي استانداردهاي اجباري ‏–‏ كنترل كيفي كالاهاي صادراتي مشمول استاندارد اجباري و جلوگيري از صدور كالاهاي نامرغوب بمنظور فراهم نمودن امكانات رقابت با كالاهاي مشابه خارجي و حفظ بازارهاي بين المللي كنترل كيفي كالاهاي وارداتي مشمول استاندارد اجباري بمنظور حمايت از مصرف كنندگان و توليدكنندگان داخلي و جلوگيري از ورود كالاهاي نامرغوب خارجي راهنمائي علمي و فني توليدكنندگان، توزيع كنندگان و مصرف كنندگان ‏–‏ مطالعه و تحقيق درباره روشهاي توليد، نگهداري، بسته بندي و ترابري كالاهاي مختلف ‏–‏ ترويج سيستم متريك و كاليبراسيون وسايل سنجش ‏–‏ آزمايش و تطبيق نمونه كالاها با استانداردهاي مربوط، اعلام مشخصات و اظهارنظر مقايسه اي و صدور گواهينامه هاي لازم).
‏موسسه استاندارد از اعضاء سازمان بين المللي استاندارد ميباشد و لذا در اجراي وظايف خود هم از آخرين پيشرفتهاي علمي و فني و صنعتي جهان استفاده مينمايد و هم شرايط كلي و نيازمنديهاي خاص كشور را مورد توجه قرار ميدهد.
‏اجراي استانداردهاي ملي ايران بنفع تمام مردم و اقتصاد كشور است و باعث افزايش صادرات و فروش داخلي و تأمين ايمني و بهداشت مصرف كنندگان و صرفه جوئي در وقت و هزينه‏‏‏ها و در نتيجه موجب افزايش درآمد ملي و رفاه عمومي و كاهش قيمتها ميشود.

‏ 
‏كميسيون استاندارد روش نگهداري ميوه‏‏‏ها و سبزيهاي تازه در سردخانه
 
‏رئيس
‏اجلالي - محمود
‏دكتر صنايع غذايي
‏مدير گروه صنايع غذايي دانشكده كشاورزي كرج
 
‏اعضاء
‏تميز كار - حميد
‏مهندس تأسيسات
‏وزارت كشاورزي و منابع طبيعي
‏ساحلي - اسمعيل
‏مهندس تأسيسات
‏مدير عامل سردخانه
‏طوبي - رضا
‏دكتر تأسيسات
‏دانشيار دانشكده فني و نماينده سازمان گسترش و صنايع ايران
‏فرجام - عبدالحميد
‏مهندس مكانيك
‏مدير عامل سرد خانه ولفريز
‏متقي - مسعود
‏ 
‏مدير عامل سردخانه تكنوفودز
‏كهنيم - عزت اله
‏مهندس كشاورزي
‏معاون اداره استاندارد استان مركز
‏هاشميان - احمد
‏دكتر دامپزشك
‏اداره كل نظارت بر مواد خوراكي , آشاميدني آرايشي و بهداشتي
 
‏دبير
‏صوفي - جمشيد
‏مهندس كشاورزي
‏كارشناس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران

‏فهرست مطالب
‏ 
‏مقدمه
‏هدف و دامنه كاربرد
‏پيوست الف
‏شرايط نگهداري موز در سردخانه
‏شرايط نگهداري موز در گرمخانه
‏پيوست ب


 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4257 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 13

حجم فایل:645 کیلوبایت

 قیمت: 12,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل