تحقیق انواع اسيدها

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 18 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏29
‏نوع اسيد نگاه دارنده
‏مخمرها
‏كپكها
‏آنتروباكترياسه
‏ميكروكوكاسه
‏باسيلاسه
‏اسيد استيك
‏5/0
‏1/0
‏05/0
‏05/0
‏1/0
‏اسيدبنزوئيك
‏05/0
‏1/0
‏01/0
‏01/0
‏02/0
‏اسيد سيتريك
‏005/0>
‏005/0 >
‏005/0 >
‏001/0
‏005/0 >
‏اسيد لاكتيك
‏01/0 >
‏02/0>
‏01/0 >
‏01/0>
‏03/0 >
‏اسيد پروپيونيك
‏2/‏0
‏05/0
‏05/0
‏1/0
‏1/0
‏اسيد سوربيك
‏02/0
‏04/0
‏01/0
‏02/0
‏02/0
‏2-
‏درصدتفكيك نشده در 5/4=Ph
Pka
‏ثابت تفكيك شدن
Antimicrobialagent
‏5-
‏2/0
‏18/1
‏10*45/1
‏سولفيد(سولفور دي كلسيم)
‏5-
‏64
‏57/4
‏10*67/1
‏اسيد استيك
‏5-
‏13
‏81/4
‏10*64/6
‏اسيد بنزوئيك
‏5-
‏71
‏88/4
‏10*32/1
‏اسيد پرو پيونيك
‏65
‏76/4
‏10*73/1
‏اسيد بنزوئيك
‏معادلات هندرسون –‏هاسلباچ Henderson - Hasselbach
‏29
‏نوع اسيد نگاه دارنده
‏مخمرها
‏كپكها
‏آنتروباكترياسه
‏ميكروكوكاسه
‏باسيلاسه
‏اسيد استيك
‏5/0
‏1/0
‏05/0
‏05/0
‏1/0
‏اسيدبنزوئيك
‏05/0
‏1/0
‏01/0
‏01/0
‏02/0
‏اسيد سيتريك
‏005/0>
‏005/0 >
‏005/0 >
‏001/0
‏005/0 >
‏اسيد لاكتيك
‏01/0 >
‏02/0>
‏01/0 >
‏01/0>
‏03/0 >
‏اسيد پروپيونيك
‏2/‏0
‏05/0
‏05/0
‏1/0
‏1/0
‏اسيد سوربيك
‏02/0
‏04/0
‏01/0
‏02/0
‏02/0
‏2-
‏درصدتفكيك نشده در 5/4=Ph
Pka
‏ثابت تفكيك شدن
Antimicrobialagent
‏5-
‏2/0
‏18/1
‏10*45/1
‏سولفيد(سولفور دي كلسيم)
‏5-
‏64
‏57/4
‏10*67/1
‏اسيد استيك
‏5-
‏13
‏81/4
‏10*64/6
‏اسيد بنزوئيك
‏5-
‏71
‏88/4
‏10*32/1
‏اسيد پرو پيونيك
‏65
‏76/4
‏10*73/1
‏اسيد بنزوئيك
‏معادلات هندرسون –‏هاسلباچ Henderson - Hasselbach
‏30
‏فرم غير يونيزه
‏فرم يو نيزه شده
PH= Pka + log ([Rcoo]/[RcooH]‏
‏(‏ ]‏ فرم مؤثر [‏ ] ‏فرم غير مؤثر [‏ ‏)
PH = Pka + log ([ ] [ ])
PH = Pka + log
[ ‏فرم غير مؤثر ]
‏زمانيكه PH =Pka ‏ پس PH – Pka = 0
]‏فرم مؤثر[
‏و log = 0‏ پس = 1 بنابراين غلظت فرم مؤثر و غير مؤثر باهم برابر است .
‏غلظت فرم غير مؤثر
‏غلظت فرم مؤثر
‏و در اين حالت 50 درصد به صورت فرم مؤثر در محلول وجود دارد ( زمانيكه PH = Pka‏ ) وقتي PH-Pka‏ =1 پس 10 = است ‏ و بنابراين 09/9 درصد بصورت فرم مؤثر عمل مي كند .
‏غلظت فرم مؤثر
‏غلظت فرم غير مؤثر
‏وقتي 2= PH-Pka‏ پس 100= است ‏ و بنابراين 99/0 درصد به شكل مؤثر عمل مي كند .
‏طبق مواردي كه در بالا گفته شد عوامل آنتي ميكروبي زماني كه P H‏ محيط بالاتر از PKa‏ آنها باشد خيلي مؤثر عمل نمي كنند .
‏اگر1- = PH-Pka‏ باشد ( PH ‏يك واحد از Pka‏ كمتر است ) بنابراين 9/90 درصد مؤثر هستند .
‏ضريب پخش
‏نام تركيب
‏32
‏17/0
‏اسيد پروپيونيك
‏0/3
‏اسيد سوربيك
‏1/6
‏اسيد بنزوئيك
‏8/5
‏استر ميتل P‏- هيدروكسي بنزوئيك اسيد
‏26
‏استر پروپيل P‏- هيدروكسي بنزوئيك اسيد
‏5/87
‏غلظت ماده در فاز آلي
‏غلظت ماده در فاز آبي
‏ضريب پخش =
‏استفاده از عوامل آنتي ميكروبي در موارد زير نامناسب است :
‏ـ افزودن به محصولات منجمد شده
‏ـ افزودن به توليدات خشك شده
‏ـ افزودن به توليدات استرليز شده و حرارت ديده
‏ـ افزودن به غذاهايي با PH‏ نا مناسب
‏ـ افزودن به محصولاتي كه لزوم استفاده از اصول بهداشتي در سطح بالا ندارد .
‏آنتي اكسيدانها : فاسد شدن و ترشيدگي چربيها و روغنها ، نمونه اي جدي از ضايعات در صنايع غذائي به شمار مي رود . اگر چه ترشيدگي به علت تغييرات و تجزيه هاي كنوني يا هيدروليتيك و يا اكسيد كنندگي بوجود مي آيد عامل اصلي در فساد چربيها و روغنها اكسيداسيون باندهاي دوگانه مولكولهاي چربي و بوجود آمدن پرواكسيدها و سپس تجزيه پراكسيدها به آلدئيدها و كترنها و اسيدهاي با وزن مولكولي كمتر مي باشد .

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4031 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 18

حجم فایل:34 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل