تحقیق بسته بندی مواد غذایی
دسته بندي :
دانش آموزی و دانشجویی »
دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 14 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
وزارت تعاون
معاونت طـرح و برنامه
طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي
بستهبنـدي مـواد غـذايي
با ظرفيت بسته بندي
2075 تن پودر و گرانول در سال
تيـرماه 1382
خلاصه طرح
موضوع طرح : بسته بندي مواد غذايي ( پودر و گرانول )
ظرفيت : 2075 تن در سال
محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمايه گذاري كـل: 1888 ميليون ريال
سهم آوردة متقاضي: 188 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 1700 ميليون ريال
ميزان اشتغالزايي : هجده نفر
دورة بازگشـت سرمايه: سيزده ماه
مقدمــه :
بستهبندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا ميبخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي مورد نظر نيز مؤثر است.
نظريه پردازان بازاريابي ، دو نقش مهم براي بسته بندي متصور هستند كه عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانكه از واژه به كار گرفته شده براي اين نقش ها نيز برميايد نقش نخست به وجه نگهداري و دوام حاصل از بسته بندي و نقش دوم به جنبه آگاهي دهنده و پيش برنده بسته بندي اشاره دارد.
از ديگر سو توجه ناكافي به موازين بسته بندي بهداشتي موجب گشته است كه محصولات مختلف غذايي كشور عليرغم دارا بودن كيفيت بسيار خوب در بدو توليد به دليل پيدايش پاره اي آلودگيهاي ثانويه و يا عرضه در اندازه ها و اشكالي خارج از استاندارد يا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهاي جهاني راه يافته و مسير را براي افزايش سطح توليد داخلي هموار نمايند. بديهي است با اجراي طرح هاي فرآوري و بسته بندي بهداشتي ، محصولات غذايي توليدي كشور ، قابليت رقابت با محصولات مشابه خارجي را در بازارهاي جهاني خواهند داشت.
همچنين با توجه به بازار تقاضاي مطلوب داخلي براي انواع ادويه جات ، حبوبات و ساير محصولات غذايي گرانول يا پودري ، لزوم توجه بيشتر به بسته بندي اين مواد به منظور افزايش سهولت دسترسي ( عرضه ) و نگهداري مشخصتر ميشود. ضمن اينكه پرداختن به اين موضوع داراي توجيه مناسب اقتصادي بوده و با اجراي اين طرح ، ميتوان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان ميتوانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.
توجيه اقتصادي طرح :
الف – سرمايه گذاري ثابت :
الف – 1 ) زميـن :
متـراژ ( متر مربع )
هزينه واحد ( هزارريال )
هزينه كل ( ميليون ريال )
2000
30
60
الف – 2 ) محوطه سازي :
رديف
شــرح
مقدار
هزينه واحد
هزينه كل (ميليون ريال )
( هزارريال)
1
2
3
تسطيح و خاكبرداري
ديواركشي
خيابان كشي
پاركينگ و فضاي سبز
2000مترمربع
600مترمربع
240مترمربع
500مترمربع
5
6
10
20
10
6/3
4/2
10
جـــمـــع
26
الف – 3 ) ساختمانها:
رديف
شــرح
زيربنا(m2)
هزينه واحد ( هزارريال)
هزينه كل (ميليون ريال )
1
2
3
4
انبار مواد اوليه
انبارمحصول
سالن توليد و آزمايشگاه
اداري و سرويس
نگهباني و تاسيسات
250
200
300
70
30
400
400
450
400
400
100
80
135
28
12
جــــــمـــع
355
الف – 4 ) ماشينآلات:
ارقام به ميليون ريال
رديف
شـــــرح
تـعداد
هزينه كل
1
2
3
4
5
بستهبندي گرانول 250تا2000گرمي (20تا60بسته در دقيقه )
بستهبندي پودري 20تا1000گرمي (20تا60بسته در دقيقه )
بوجاري حبوبات و بالابر
آسياب و بالابر
نوار نقاله
1
2
1
1
1
65
140
15
20
10
جــــــمـــــــع
250