تحقیق بهداشت محیط 20 ص

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 23 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏376
‏بهداشت محیط
‏شرح وظایف ‏بهداشت محیط
‏1) بهداشت آب و فاضلاب
‏2) بهداشت مواد غذایی
‏3) سموم و مواد گندزدا
‏4) مبارزه با حشرات و جوندگان
‏5) اجرا و پایش برنامه حذف جوش شیرین
‏6) ارزشیابی و نظارت بر‏ ‏وضعیت بهداشت محیط‏ مراکز آموزش عالی و واحد های تابعه
‏7‏)‏ ‏ارزشیابی و نظارت بر وضعیت بهداشت محیط‏ پایانه های مسافربری و باربری فرودگاهها
‏363
‏8) ارزشیابی و نظارت بر وضعیت بهداشت محیط کشتارگاهها
‏10) ارزشیابی و نظارت بر وضعیت بهداشت ‏محیط بیمارستانها
‏11) ارزشیابی و نظارت بر بهداشت محیط استخرهای شنا
‏12) ‏ارزشیابی و نظارت بر بهداشت محیط مدارس
‏13)‏ ‏ارزشیابی و نظارت بر بهداشت محیط مساجد‏
‏14) ‏ارزشیابی و نظارت بر‏ ‏بهداشت محیط اماکن پذیرایی بین راهی
‏15) نظارت و کنترل مراکز کاربرد پرتوهای یونساز در پزشکی
‏16) ‏طرح‏ ‏روستای سالم
‏17) آموزشگاه اصناف
‏18) اجرای برنامه یدسنجی
‏19)رسیدگی به شکایات
‏20) ‏برنامه مبارزه با استعمال دخانیات
‏21) ‏برنامه کاهش اثرات بلایای طبیعی
‏22) نظارت بر وضعیت حمل و دفع صحیح زباله در مناطق روستایی و جلب مشارکتهای مردمی
‏23 ) نظارت بر وضعیت حمل و دفع صحیح زباله در مناطق شهری
‏24) اجرای طرح زیج بهداشت محیط
‏25) ‏بهداشت هوا
‏26) انجام برنامه های آموزشی
‏27) اورژانس بهداشت محیط
‏28) ارزشیابی و نظارت بر مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی
‏29) همکاری برون بخشی در بهبود کیفیت نان در اد‏ا‏ره غله و کم‏ي‏سیون تشخیص و تعزیرات آردو نان
‏بازدید بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه،‏ ‏توزیع و فروش مواد غذایی:
‏بازرسان ‏بهداشت محیط در مراکز بهداشتی درمانی و پایگاههای بهداشتی بطور مستقل و یا با همکاری بهورز در خانه های بهداشت با تنظیم فرمهای آیین نامه مربوطه ومطابق قانونی ب‏ه ‏نام‏ ‏(اصلاحیه ماده13) نسبت به بازدید از اماکن و مراکز مرتبط اقدام ‏مي‏‌‏نمايند‏.‏ ‏در این بازدیدها ‏در صورت وجود نقص بسته به میزان نواقص معلت 15 الی 60 روزه جهت رفع نواقص به‏ آنها‏ داده ‏مي‏‌‏شود‏.‏ ب‏عد از سپری شدن مهلت مقرر، بازدید مجدد صورت گرفته و در صورت عدم رفع نواقص بازرس کتبا‏ً‏ پیشنهاد تعطیلی محل کسب مورد نظر را نوشته و با موافقت مس‏ئول مرکز بهداشتی درمانی، اخطاريه‏ تعطیلی 24 یا 48 ساعته را به متصدی متخلف تحویل می‏‌‏دهد.‏ ‏بعد از اتمام مهلت مقرر ، محل کسب مورد نظر ‏با حضور نماینده انتظامی و با تنظیم صورت جلسه لاک
‏364
‏ و‏ مهر ‏مي‏‌‏شود‏.‏ ‏بازگشایی محل کسب تعطیل شده بعد از در‏خ‏واست کتبی ‏م‏تصدی برای رفع نواقص و موافقت رئیس مرکز با تنظیم صورت جلسه صورت می‏‌‏گیرد.‏ ‏متصدی در حین بهسازی، حق ارائه خدمت و عرضه مواد غذایی به مشتری را ندارد.‏ ‏شروع فعالیت مجدد متصدی منوط به تایید بازرس بهداشت محیط و صدور مجوز بهره برداری کتبی از مرکز مربوطه ‏مي‏‌‏باشد‏.
‏بهداشت محیط مدارس:
‏بازرسان بهداشت محیط در مراکز بهداشتی درمانی و پایگاههای بهداشتی و بهورزان در ‏خا‏نه های بهداشت، مطابق آیین نامه بهداشت مدارس،‏ ‏نسبت به بازدیدهای دوره‏‌‏ای از مدارس تحت پوشش اقدام و با تنظیم فرم های مربوطه، وضعیت عوامل بهداشت محیطی از قبیل:‏ ‏سرویس های بهداشتی، آبخوری ها‏،‏ بوفه،‏ ‏دفع فاضلاب و دفع زباله را کنترل می‏‌‏کنند.‏ ‏در صورت وجود نواقص،‏ آنها‏ را کتبا‏ً‏ به مدیر مدرسه‏ ابلاغ ‏و جهت حصول نتیجه تا رفع نواقص پیگیری را ادامه می‏‌‏دهند.‏ ‏در صورت عدم رفع نواقص مراتب کتبا‏ً‏ به مرکز بهداشتی درمانی و در نهایت به مرکز بهداشت شهرستان اعلام می‏‌‏گردد.
‏مرکز بهداشت شهرستان، مطابق اصول هماهنگی‏‌‏های بین بخش‏ي‏، اداره آموزش و پرورش را در جریان مشکلات بهداشتی مدارس قرار می‏‌‏ده‏د تا اقدامات لازم را انجام دهند.
‏بهسازی و احداث توالت های بهداشتی:
‏بعد از ابلاغ اعتبار عملیات بهداشت محیط روستا به مرکز بهداشت شهرستان ‏ها به منظور بهسازی و یا احداث تو‏ا‏لتهای بهداشتی برای خانواده‏‌‏های واجد شرایط‏،‏ مطابق حداقل ضوابط بهداشتی، واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان با توجه به سقف اعتبار تخصیصی، نسبت به برآورد و خرید مصالح مورد نیاز و ارسال‏ آنها‏ به خانه‏‌‏های بهداشت مربوطه اقدام‏ ‏مي‏‌‏نمايد‏.‏ ‏بهورز خانه های بهداشت با همکاری کاردان بهداشت محیط و یا کاردان رابط، با تشکیل جلسه با حضور اعضای شورای اسلامی روستا‏ طی صورتجلسه‏‌‏ای ، اهداف برنامه را به‏ آنها‏ یادآوری نموده و نسبت به آموزش اهالی روستا قبل از اجرای طرح اقدام ‏مي‏‌‏نمايند‏. بهورز خانه های بهداشت و کاردان بهداشت محیط و یا کاردان رابط نسبت به تحویل مصالح به ‏خان‏وارها با اخذ رسید مبادرت نموده و پیگیری های لازم را تا اتمام بهسازی توالتها ادامه داده و آمار پیشرفت فیزیکی برنامه را به مرکز بهداشتی درمانی ارسال ‏مي‏‌‏نمايند‏.‏ ‏آمار مربوط بعد از بررسی‏ ‏و تایید توسط مرکز یاد شده به مرکز بهداشت شهرستان ارسال ‏مي‏‌‏گردد‏.‏ ‏مرکز ‏ب‏هداشت شهرستان بعد از بررسی و تایید میزان پیشرفت فیزیکی برنامه نسبت به گزارش آن به مرکز بهداشت استان اقدام ‏مي‏‌‏نمايد‏.‏ ‏بعضی مواقع بهسازی و احداث توالت های بهداشتی در روستاهای تحت پوشش با ترغیب بهورز و جلب مشارکت مردمی انجام می‏‌‏یابد.
‏جمع آوری و دفع بهداشتی زباله:
‏بعد از ابلاغ اعتبار عملیات بهداشت محیط روستا به مرکز بهداشت‏ شهرستان ‏ ‏به منظور جمع آوری و دفع بهداشتی زباله، واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان با توجه به سقف اعتبار تخصیصی، نسبت به برآورد خرید مصالح مورد نیاز‏ برنامه و ارسال‏ آنها‏ به خانه های بهداشت اقدام ‏مي‏‌‏نمايند‏.‏ ‏بهورز خانه بهداشت با همکاری کاردان بهداشت محیط و یا کاردان رابط، جلسه ای با حضور اعضای شورای روستا تشکیل و اهداف برنامه را به
‏364
‏ آنها‏ یادآوری و نسبت به آموزش اهالی روستا قبل از اجرای طرح اقدام ‏مي‏‌‏نمايند‏.‏ ‏بعد از مشخص شدن و بلامانع بودن محل دفن زباله، در مورد مزبور‏ با استفاده از بیل مکانیکی نسبت به حفر کانال اقدام ‏مي‏‌‏گردد‏.‏ ‏با انتخاب پاکبان، ایشان م‏وظف ‏مي‏‌‏شود‏ که در زمانهای مشخصی، زباله های خانوارهای روستایی را جمع‏‌‏آ‏وری و در محل دفع نهایی با ریختن خاک دفن نماید.‏ ‏بهورز نسبت به ارسال آمار پیشرفت فیزیکی برنامه به مرکز بهداشتی درمانی روستایی اقدام و آمار مزبور بعد از بررسی و تایید توسط مرکز یاد شده به مرکز بهداشت شهرستان ارسال می‏‌‏گردد.‏ ‏مرکز بهداشت شهرستان‏، بعد از بررسی و تایید میزان پیشرفت فیزیکی برنامه نسبت به گزارش آن به مرکز بهداشت استان اقدام ‏مي‏‌‏نمايد‏.‏ ‏بعضی مواقع طرح جمع آوری و دفع بهداشتی زباله درروستاهای تحت پوشش با ترغیب بهورز و مشارکت مردمی نیز انجام می‏‌‏یابد.
‏جمع آوری و دفع بهداشتی فضولات حیوانی:
‏بهورز خانه بهداشت با همکاری کا‏ر‏دان بهداشت محیط و یا کاردان رابط جلسه ای با حضور اعضای شورای روستا تشکیل و اهداف برنامه را به‏ آنها‏ یادآوری و نسبت به آگاه سازی اهالی روستا قبل از اجرای طرح اقدام ‏مي‏‌‏نماي‏د‏.‏ ‏بعداز مشخص شدن و بلامانع بودن محل دفع فضولات حیوانی، خانوارها موظف می‏‌‏گردند فضولات و تپاله های حیوانی را به محل تعیی‏ن‏ شده انتقال و از ریختن فضولات حیوانی به معابر عمومی خودداری نمایند.‏ ‏بهورز نسبت به ارسال آمار پیشرفت فیزیکی برنامه به مرکز بهداشتی درمانی روستایی اقدام و آمار مزبور بعد از بررسی و تایید توسط مرکز یادشده به مرکز بهداشت شهرستان ارسال ‏مي‏‌‏گردد‏.‏ ‏مرکز بهداشت شهرستان بعد از بررسی و تایید میزان پیشرفت فیزیکی برنامه نسبت به گزارش ‏آ‏ن به مرکز بهداشت استان اقدام ‏مي‏‌‏نمايد‏.
‏بهسازی منابع آب آشامیدنی:
‏کاردان یا کارشناس بهداشت محیط ‏به اتفاق یهورز با بررسی و مطالعه وضعیت آب چشمه و موقعیت محل، جلسه‏‌‏ای با اعضای شورای روستا تشکیل ‏و اهداف برنامه را به‏ آنها‏ یادآوری ‏مي‏‌‏نمايد‏. بعد از جلب رضایت ‏و همیاری ‏ شورای اسلامی روستا و اهالی، نسبت به یهسازی چشمه اقدام می‏‌‏گردد.‏ ‏بهورز نسبت به ارسال آمار پیشرفت ‏برنامه‏ ‏به‏ مرکز بهداشتی درمانی روستایی اقدام و آمار مزبور بعد از بررسی و تایید توسط مرکز ‏یادشده به مرکز بهداشت شهرستان ارسال می‏‌‏گردد.‏ ‏واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان نیز، میزان پیشرفت فیزیکی برنامه را به مرکز بهداشت استان ارسال ‏مي‏‌‏نمايد‏.
‏حذف جوش شیرین از پخت نان های سنتی:
‏بازرسان بهداشت محیط شهرستان ها طبق برنامه زمانبندی ارائه شده از طرف بهداشت استان پس از مراجعه به نانوایی های تحت پوشش از نان های پخته شده در نانوایی ها،نمونه های لازم را برداشته و به‏ آزمایشگاه ‏مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی تحویل ‏مي‏‌‏دهند‏.‏ ‏در صورت ‏مثبت بودن جواب آزمایش، متصدی ‏متخلفی که از ج‏و‏ش شیرین ‏در پخت نان استفاده نموده است‏ ‏جهت اقدامات قانونی به مراجع قانونی‏ ‏( تعزیرات آرد و نان مستقر در فرمانداری)‏ ‏معرفی و نتایج آزمایشات و اقدامات انجام شده مطابق فرم مربوطه به مرکز بهداشت شهرستان ومطابق فرم مربوطه دیگری به صورت ماهانه

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4180 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 23

حجم فایل:28 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل