تحقیق پرورش زنبور عسل

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 14 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏وزارت تعاون

‏معاونت طـرح و برنامه
‏طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي
‏پرورش و نگهداري زنبور عسل
‏با ظرفيت هفتـصد كندو
‏تيـرماه 1382
‏خـلاصــه طــرح
‏موضوع طرح :پرورش و نگهداري زنبور عسـل
‏ظرفيت : هفتصد كندوي لانگسروت
‏محل اجراي طرح : قابل اجرا در اسـتانهاي آذربايجـان شـرقي، آذربايجـان غـربي، لرسـتان،
‏ كردسـتان، مازندران، كرمان، خـوزستان، همدان و اصـفهان.
‏سرمايه گذاري كـل: 58/416 ميليون ريال
‏سهم آوردة متقاضي: 58/46 ميليون ريال
‏سهم تسهيلات: 370 ميليون ريال
‏دورة بازگشـت سرمايه: 24 ماه
‏ميزان اشتغال زايي : 7 نفـر
‏ ‏مقدمــه :
‏ عسل حاوي بيش از هفتاد ماده مفيد براي بدن انسان است. اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو ساكاريد ها ساخته شده است. همچنين عسل داراي آنزيم هاي مفيدي از جمله آميلاز، سوكراز، كاتالاز، پراكسيداز و ليپاز بوده و در رده بندي غذاهاي سرشار از آنزيمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اينكه مواد معدني مختلفي مانند كلسيم، سديم، پتاسيم، منيزيم، آهن، كلر، فسفر، گوگرد و يد نيز در عسل يافت مي‏‌‏شوند.
‏ عسل به عنوان يك ماده كامل غذايي همچنين داراي انواع ويتامين ها (B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K‏)، اسيدهاي آلي ( اسيد ماليك، وينيك، سيتريك، لاكتيك و اگزاليك ) و پروتئين‏‌‏ها بوده و مي‏‌‏تواند 315 تا 335 كيلوكالري انرژي ( به ازاي هر يكصد گرم ) توليد نمايد.
‏ از ديگر سو عسل داراي خواص درماني، ضد عفوني كنندگي و حفاظت از مواد آلي در مقابل تجزيه و فساد مي‏‌‏باشد. ابن سينا دانشمند بزرگ ايران در كتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهيه شده با عسل ) مي‏‌‏نويسد :‏«‏ ... در هنگام زياد شدن بلغم، اندرون را تقويت، نيرو را زياد، اشتها را باز مي‏‌‏كند، عسل ، خوراكي است كه جواني را جاويدان مي‏‌‏سازد، حافظه را نيرو مي‏‌‏بخشد و گذشته را در خاطره زنده مي‏‌‏كند، انديشه را پاك و زبان را مي‏‌‏گشايد.‏»
‏ كليه موارد مطروحه ، اهميت استفاده از عسل به عنوان يك ماده غذايي مقوي و همچنين دارويي طبيعي را خاطرنشان مي‏‌‏سازند. از ديگر سو با عنايت به رشد جمعيت و تنوع محصولات توليدي و بالا رفتن سطح رقابت در زمينه عرضه انواع محصولات غذايي ، بهبود مستمر كيفيت محصولات و ايجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردي هستند كه بايستي هر چه بيشتر مد نظر قرار گيرند. رعايت اين موارد مي‏‌‏تواند منجر به دسترسي آسان و ارزان مصرف كنندگان به مواد غذايي شود.
‏ طي فرايند پرورش و نگهداري زنبور عسل، همچنين اقدام به ازدياد كندوها مي‏‌‏شود كه اين عمل به منظور ترميم تلفات و فروش انجام مي‏‌‏پذيرد. در مناطق گرمسير حتي مي‏‌‏توان از هر كندو يك بچه كندو گرفت.
‏ با اجراي اين طرح ، علاوه بر كسب سود مناسباقتصادي مي‏‌‏توان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان مي‏‌‏توانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.
‏ توجيه اقتصادي طرح :
‏ الف ‏–‏ سرمايه گذاري ثابت :
‏ الف ‏–‏ 1 ) زميـن :

‏ با توجه به اينكه ، زنبورداران كندوهاي خود را معمولا در اراضي زراعي و باغات متعلق به خود يا ديگران مستقر نموده و اين كار باعث كمك به گرده افشاني گياهان و افزايش محصول مي‏‌‏گردد و بعلاوه كندوها در فصول مختلف سال و به فراخور آب و هوا ، كوچ داده مي‏‌‏شوند هزينه زمين در محاسبات وارد نمي‏‌‏شود.
‏ ‏الف ‏–‏ 2 ) ماشين‏‌‏آلات:
‏رديف
‏شــرح
‏تعداد
‏هزينه واحد‏(هزار ريال) ‏
‏هزينه كل‏(ميليون ريال)

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4473 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 14

حجم فایل:21 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل