دانلود مقاله مطالعه باکتریولوژیکی آلودگی کیسه های زرده در جوجه های گوشتی در سلیمانیه عراق 12 ص

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 12 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏عنوان : مطالعه باکتریولوژیکی آلودگی کیسه های زرده در جوجه های گوشتی در سلی‏مانیه عراق
‏مقدمه :
‏عفونت کیسه زرده (YSI=yolk sac infection‏) یکی از مهمترین علل تلفات هفته اول زندگی جوجه های گوشتی است (1996.jordan‏) عفونت کیسه زرده در تمام گله ها رخ می دهد و زمانی بیشتر می شود که در صد هچ پائین آمده و میزان تلفات و نیز درصد جوجه حذفی ‏افزایش یافته باشد. دیده می شود که این مساله سبب می گردد رشد جوجه ها به تاخیر بیفتد (ماسکودا ولوسیو 1985) میزان تلفات در جوجه ها بین 5 تا 10 درصد بوده که درصورت آلوده بودن کیسه زرده در جوجه های هفته اول سبب افزایش بیشتر تلفات می شود. (wray‏ و همکاران ، 1996) عفونت کیسه زرده زمانی بیشتر می شود که پوسته تخم مرغ تولیدی دارای آلودگی باکتریایی بوده که این آلودگی بلافاصله بعد از تولید تخ مرغ اتفاق می افتد. این آلودگی زمانی بیشتر خواهد شد که کوتیکول پوسته مرطوب باشد . به عبارت دیگر هر عامل باعث مرطوب شدن پوسته شود آلودگی کیسه زرده را افزایش خواهد داد (Saif‏ و همکاران ، 2003)
‏آلودگی را می توان در عوامل مهمی همانند فاکتورهای زیر خلاصه نمود:
‏فقدان بهداشت در لانه ها
‏افزایش تخم مرغ های زمینی (بستری)
‏خواباندن تخ مرغ های کثیف یا تخ مرغ هایی با نقایص پوسته ای.
‏هنچنین نطفه داری ضعیف یاکم، ضد عفونی بد تخم مرغ ها، سطح رطوبت از عوامل دیگری هستند که می توانند به عنوان ‏یک محرک در آلودگی تخم مرغ ها باشد (1979 Bains‏) یکی از مسائل مهم در این زمینه این است که نفوذ باکتریها به تخم مرغ علاوه بر آلودگی زرده سبب بسته شدن بد ناف جوجه ها یا ناف ملتهب می گردد. اطلاعات جمع آوری شده در خصوص باکتریهای دخیل در عفونت کیسه زرده نشان می دهد که مهمترین آنها E.coli‏ بوده هرچند که باکتریهای زیر نیز جدا شده اند.
‏پروتئوس (proteus spp‏)
‏انتروباکتر (Enterobacter spp‏)
‏پزودوموناس (pseudomonas spp‏)
‏کلبسیلا (klebsilla spp‏)
‏استافیلوکوکوس (staphylococcus spp‏)
‏استریپتوکوکوس (streptococcus‏)
‏کلستریدیوم (Clostridium spp‏)
‏باسیلوس سرئوس (Bacillus cereus‏)
‏انتروکوکوس (Entrococcus‏)
‏در حالیکه در تحقیق Al-Mayah‏ در سال 1990 در کشور عراق مشخص گردید که مهمترین باکتریهای دخیل در آلودگی یا عفونت کیسه زرده شامل E.coli‏ ، استروپتوکوکوس، استافیلوکوکوس و پروتئوس می باشد. در این مقاله سعی گردیده که عوامل دخیل در عفونت کیسه زرده در استان سلیمانیه عراق و داروهای موثر در آن مشخص گردد.

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 3714 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 12

حجم فایل:32 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل