پاورپوینت عمل آوري خوراك

دسته بندي : علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 57 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
عمل آوري خوراك ( feed processing )
اهداف عمل آوري خوراك :
1- افزايش ميزان سود دهي
- كاهش هزينه ها از طريق بهبود كارايي استفاده خوراك
- بهبود توليد به دليل استفاده بهتر از مواد خوراكي
- افزايش مصرف خوراك
2- تغيير اندازه خوراك ( (particle size
-مصرف راحتتر خوراك
- پلت كردن ( pelleting )
- مكعبي كردن ( cubing )
- كاهش ذرات ريز ، كاهش انتخاب ، بهبود كارايي جابجايي خوراك
- قابليت هضم بهتر
3- تغيير ميزان رطوبت
- ذخيره راحت تر
- بهبود خوشخوراكي
- افزايش قابليت هضم
- آماده سازي جهت عمل آوري يبشتري ( بخار دادن ، غلطك زدن ، پولكي كردن )
دو راه خارج كردن رطوبت :
- هوادهي با گرما
- هوادهي بدون گرما
رطوبت مناسب ذخيره كردن :
-علف خشك ( بسته شل ) ( Hay ) 25%
- علوفه بسته بندي شده ( Baled) 20-22%
- خرد شده (Chopped ) 18-20%
- ( Cub) 16-17%
4- افزودن آب به غلات ذخيره شده
بهترين ميزان در رطوبت 30%
5- افزودن آب به جيره جهت بهبود خوشخوراكي و بهبود يكنواختي مخلوط
6- بهبود مصرف خوراك
- در شرايط آبو هواي گرم
7- تغيير در تركم يا چگالي خوراك ( وزن به ازاء واحد حجم ):
كاهش هزينه هاي جابجايي و حمل
حجيم جهت كنترل مصرف
افزايش چگالي جهت افزايش خوراك مصرف شده
در گاوهاي شيرده در مرحله انتقال نياز به انرژي و پروتئين افزايش مي يابد ،ولي مصرف خوراك كاهش مي يابد
پولكي (Flaking) كردن موجب كاهش چگالي خوراك مي شود ، ولي موجب افزايش سطح تماس غلات و در نتيجه بهبود قابليت هضم مي شود

 
دسته بندی: علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی

تعداد مشاهده: 3835 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .ppt

تعداد صفحات: 57

حجم فایل:108 کیلوبایت

 قیمت: 7,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل