پاورپوینت مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده
دسته بندي :
علوم پایه »
دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..pptx) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 23 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..pptx) :
مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده
1 -جلوگیری از درد وتحریک پذیری التهاب مخاط معده 2- جلوگیری از ریفلاکس معده3-کاهش ضایعات یا اسیدیته شیره معده
اهداف :
1 -از مصرف غذای زیاد وباچربی وپروتئین فراوان دریک وعده غذایی پرهیز شود (خصوصا 2-3ساعت قبل ازخواب).
2-از مصرف غذاهای اسیدی وباادویه فراوان اجتناب شود.
3-ازمصرف شکلات ونوشیدنی های حاوی کافئین مثل قهوه پرهیز شود. 4-از مصرف نعنا وروغنهای گرفته شده از نعنا خودداری شود.
راهنمای مراقبتهای تغذیه ای دررریفلاکس معده
5-سيگارموجب شل شدن دريچه تحتانی مری میشود،ازمصرف آن بشدت پرهيزکنيد . 6-بلافاصله پس ازغذاخوردن درازنکشندوبه هنگام خواب نیزشانه هاوسربالاترازبدن قراربگیرد. 7-3ساعت قبل ازاستراحت مصرف غذا کم یا حذف شود(مخصوصا گوشت یا پنیر که حاوی پروتئین وچربی است ). 8- وقتي که نشسته ايد،ازخم شدن به جلوحتي المقدورخودداري کنيد 9 - قبل ازسیرشدن دست ازغذاخوردن بکشید.
ادامه
10- مایعات راباحجم کم وبه دفعات مصرف کنید.11- ازخوردن غذای داغ نیزامتناع کنید .
12- مصرف فست فودها خصوصا پنیر پیتزارابه حداقل برسانید.
13- غذاهای پرچرب،پرادویه،ترش،خیارشور،نوشابه گازدار،پیتزا راکناربگذارید.
14- انجام ورزش وتحرک توصیه میشود.
ادامه