اقتصاد كشاورزي

دسته بندي : انسانی » اقتصاد
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..pptx) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 33 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..pptx) : 
 

اقتصاد كشاورزي
به نام خدا
به طور کلی نان فانتزی را می توان به 2 گروه نان سفید وتیره تقسیم کرد:نان سفید و تیره . نانهای سفید شامل نان ساندویچی ,همبرگر,فرانسوی. نانهای تیره شامل نانهایی که با ارد چاودار و سبوس دار تهیه شده باشد. نانهایی که امروزه در بازار ایران رونق دارد شامل: 1- نان دیابت 2- نان ترکیبی 3- نان چاودار 4- نان سوبیتال 5- نان سلیات
مقدمه
5- نان سلیات:
از جمله نانهای رژیمی است که خوردن آن به افرادی که به گلوتن حساسیت دارند توصیه می شود.این نان فاقد آرد گندم است وبا ارد برنج تهیه میشود.از لحاظ بعضی املاح پائین است به همین دلیل به ان فیبرکس اضافه میکنند.
1- نان دیابت:
این نان مخصوص افراد دیابتی است ودرآن از آرد چاودار,جو,زیره,سبوس مالت و پوسته سویا استفاده میکنند.
2- نان ترکیبی:
نانهایی هستند که در آنها از مواد مختلف خوراکی استفاده میکنند مثلا نان سیر وزیتون,نان گردو,نان سیب و کشمش,نان بلغور گندم وجو.
3- نان چاودار:
این نان از نوعی غله به نام چاودار(گندم سیاه)تهیه شده است.باعث کاهش کلسترول وخطر بیماریهای قلبی وعروقی شده و دارای ویتامین گروه ب و ای است. این باعث ایجاد حس سیری در شخص شده و برای رژیم لاغری مناسب است.
4- نان سوبیتال:
این نان سیاه رنگ است.با انواع دانههای روغنی مانند کنجد,افتابگردانو بذرک تهیه میشود.این نان دارای مقداری امگا 3 است.
واژه نانوایی در واقع عبارت است از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر ، ولی چون مراحل متعددی قبل از حرارت دادن در فر وجود دارد ، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود . باتوجه به این که انواع زیادی از فرآورده های نانوای وجود دارند ، درجه بندی آن بر حسب فرمولاسیون آماده سازی و ویژگی های محصول امکان پذیر نمی باشد . از این رو محصولات را بر اساس روش ور آوردن تقسیم بندی می کنند . چنین تقسیم می کنند . چنین تقسیم بندی را می توان به شرح ذیل انجام داد .
9 – مشخصات محصول ، فرآیند و روش تولید محصول :
- کالاهای ور آمده با هوا ، شامل آنژل و کیکهای اسفنجی و نان های فانتزی . - کالاهای نیمه ورد آمده ، شامل خمیر پای و بعضی از کراکرهای که در اثر بخار متصاعد شده و گازهای در طی پخت کمی حالت ور آمدن به وجود می آورند . در این جا کالای ور آمده با هوا مانند نان فانتزی مورد برسی قرار می گیرد .
- کالای ور آمده با مخمره شامل نان و خمیر های شرین بوده به وسیله گاز کربنیک عمل می نماید .
- کالای ور آمده با مواد شیمیایی ، شامل کیک های لایه ای دونات و بیسکوییت ، ور آمده این فرآورده ها به کمک گاز کربنیک حاصل از پودر های نانوایی و عمل شیمیایی انجام می گیرد .

 
دسته بندی: انسانی » اقتصاد

تعداد مشاهده: 4434 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .pptx

تعداد صفحات: 33

حجم فایل:157 کیلوبایت

 قیمت: 7,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل